Webinar: De gevolgen van de Wet
                                  Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

     Wilt u het webinar terugkijken? Schrijf u hieronder in.        
Bekijk webinar

Webinar Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Replay beschikbaar | 40 minuten 

Op donderdag 16 mei verzorgden Sasja Slits en Luuk Klerks het webinar over de Wet Arbeidsmarkt in Balans. De replay van dit webinar is nu beschikbaar. Wilt u dit terugkijken, schrijf uzelf dan hierboven in en ontvang de on demand versie. Tijdens het webinar zijn er ruim 40 vragen gesteld, waar zoveel mogelijk antwoord op is gegeven. Heeft u na het kijken van dit webinar nog steeds vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0492 - 50 66 66. 
_____________________________________________________________
Tijdens dit webinar focussen we op de gevolgen van de WAB in zijn algemeenheid. Zo komt u onder andere te weten wat de WAB voor oproepmedewerkers betekent, hoe de ketenregeling en de transitievergoeding wijzigen en welke maatregelen er gaan gelden voor flexibele arbeid in het algemeen.

Voor u wellicht goed om te weten dat we niet specifiek de gevolgen behandelen van de WAB voor uw flexibele medewerkers die u via ons inhuurt. 

Vragen?
Bent u klant bij ons en heeft u vragen over uw flexibele medewerkers van Driessen? Schakel dan gerust met een van uw vaste contactpersonen. Zij gaan graag met u in gesprek over de WAB. 

Ontwikkelingen WAB 
Naast het webinar vindt u via de volgende link alle relevante ontwikkelingen omtrent WAB: https://arbeidsmarktinbalans.nl.
Presentatie door
Sasja Slits & Luuk Klerks
arbeidsjuristen Driessen 

Deel dit webinar