Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Bekijk hier de replay van The edge of happiness Episode 1: Let the journey begin op maandag 15 maart om 13.00 uur.

Om de replay te bekijken is het noodzakelijk om je aan te melden op deze pagina.

De duur van het webinar is 00:28:40 minuten.

In deze eerste aflevering van The edge of happiness maak je kennis met Marcel Stevens en zijn reis naar geluk. Zijn reis start in het bedrijfsleven en het onderwijs. Hij spreekt onder andere met Jeroen Driessen en Nus Waleson over de maakbaarheid van geluk. Beiden hebben hier een eigen kijk op. Hiermee hoopt Marcel de ongebaande paden van geluk te verkennen. Ben jij benieuwd naar zijn reis naar geluk? In hoeverre speelt geluk een rol op de werkvloer? Wat is de rol van onderwijs op het geluk van mensen? Is geluk een belangrijk thema? Heb jij er invloed op? 

Hoofdrolspelers in deze aflevering zijn Marcel Stevens, Jeroen Driessen en Nus Waleson. Marcel Stevens is cabaretier, spreker en schrijver. Hij gaat op zoek naar de randen van (werk) geluk. In deze aflevering deelt hij het podium met Jeroen Driessen, CEO van Driessen Groep en Nus Waleson, directeur Fontys Hogeschool HRM en Psychologie.

Dit webinar maakt deel uit van de 5-delige (webinar)serie 'The edge of happiness',die wij tijdens de Dutch Happiness Week organiseren. Het is een ​​​​​​​coproductie van Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk, Fontys en Driessen Groep. Voor meer informatie: www.trendsinhr.nl/edgeofhappiness

Het is noodzakelijk om je per aflevering aan te melden.

Heb je vragen? Neem dan contact op via: 0492 - 50 66 60 of stuur een e-mail naar goedbekend@driessengroep.nl.
Presentatie door
Marcel Stevens, Jeroen Driessen en Nus Waleson


Deel dit webinar