Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Software demo: Maak je indiensttredingsproces eenvoudiger 

Dinsdag ​23 februari om 11.00 uur | 35 minuten

Maakt jouw organisatie gebruik van AFAS en heb je daarnaast een apart recruitmentsysteem? Wil je deze systemen beter integreren met elkaar? Met onze recruitmentkoppeling maak je het indiensttredingsproces eenvoudiger. 

IJK organiseert op 23 februari 2021 een webinar waarin we je laten zien hoe je met de Recruitmentkoppeling het indiensttredingsproces optimaliseert en minder foutgevoelig maakt. De Recruitmentkoppeling legt de verbinding tussen het aanwezige externe recruitmentsysteem en AFAS. Bij het aannemen of inhuren van een nieuwe of bestaande medewerker neemt AFAS de (nieuwe) data rechtstreeks over uit het recruitmentsysteem en werkt eventuele al aanwezige informatie automatisch bij. 

De belangrijkste redenen om de Recruitmentkoppeling in te zetten hebben we voor je op een rij gezet: 
  • De koppeling sluit aan op de eigen (in te richten) workflows in AFAS. 
  • ESS proof (Employee Self Service): de sollicitant controleert zelf de gegevens, vult deze aan of voegt een bijlage toe zoals een kopie ID of VOG-verklaring. 
  • Gegevens van de sollicitant hoeven slechts éénmaal te worden ingevoerd. 
  • De nieuwe medewerker wordt automatisch aangemaakt in AFAS. 
  • MSS proof: de leidinggevende/PSA ontvangt automatisch een taak en wordt in de AFAS workflow meegenomen om het indiensttredingsproces verder af te ronden. 
Ben je benieuwd wat de Recruitmentkoppeling voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan kosteloos in voor de software demo van de Recruitmentkoppeling. 
 
​Heb je vragen? Neem dan contact op via: 0492 - 50 66 60 of stuur een e-mail naar goedbekend@ijk.nl
Presentatie door
Ricardo de Ridder
Adviseur e-HRM Software

Deel dit webinar