Software demo: Altijd antwoord op jouw HR-vraag (onderwijs)

Schrijf je nu in!

Je gegevens

dinsdag
6
april
10.00 CEST
AANMELDEN

Software demo: Altijd antwoord op jouw HR-vraag (onderwijs)

Dinsdag ​6 april om 10.00 uur | 45 minuten

Krijg je veel vragen van medewerkers en leidinggevenden? Zou je graag beter op de hoogte willen zijn van alle wets- en cao-wijzingen? Mis je collega’s om mee te sparren? Is het personeelshandboek niet eenvoudig te vinden? Dan is het HRM-kennissysteem RAP misschien wel de oplossing voor jou.
 
Op dinsdag 6 april 2021 organiseert IJK een webinar waarin we je laten zien hoe je met ons HRM-kennissysteem RAP in staat bent vragen bij de bron te beantwoorden en jouw stafbureau ontlast. En RAP ontlast je niet alleen, het tilt ook jouw kennis naar een hoger niveau. Tijdens deze software demo zie je in vogelvlucht hoe ons HRM-kennissysteem RAP is opgebouwd en hoe diverse onderwijsbesturen het in de praktijk inzetten.
 
De belangrijkste redenen om RAP in te zetten:
  • Een HRM-omgeving waarmee je altijd beschikt over actuele modelbrieven en -regelingen, HRM-thema’s, jurisprudentie en een kennisbank waar je naar hartenlust in kan shoppen. Waarom het wiel zelf uitvinden?
  • Eén omgeving waar iedereen gemakkelijk antwoorden vindt op arbeidsvoorwaardelijke vragen. Naast de cao en onze populaire vertaling van de cao, is hier ook je eigen personeelshandboek toe te voegen. Deze omgeving is sinds kort ook benaderbaar via de nieuwe RAP App. Zo heeft iedere collega jullie arbeidsvoorwaarden altijd op zak!
  • Een helpdesk met 2 uur gratis ondersteuning voor de HR-professional.
  • Toegang tot het HRM-netwerk waar HR-professionals met elkaar sparren en kennis uitwisselen.
  • Alle voor jouw sector relevante informatie gebundeld op één plek.
Ben je benieuwd wat het HRM-kennissysteem RAP voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan kosteloos in voor deze software demo.

Heb je vragen? Neem dan contact op via: 0492 - 50 66 60 of stuur een e-mail naar goedbekend@ijk.nl.
Presentatie door:
Harm Engelsman
E-HRM adviseur RAP


Deel dit webinar